Πρόγραμμα ΕΣΠΑ

Όροι Χρήσης

Καλώς ήρθατε στον δικτυακό τόπο της Hall of Cosmetics. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας συμφωνείτε να τηρήσετε τους παρακάτω όρους χρήσης που σε συνδυασμό με την πολιτική μας σχετικά με την προστασία προσωπικών δεδομένων διέπουν τις σχέσεις συνεργασίας της Hall of Cosmetics μαζί σας όσον αφορά αυτόν τον δικτυακό τόπο.

Ο όρος Hall of Cosmetics αναφέρεται στην ιδιοκτήτρια εταιρεία αυτού του δικτυακού τόπου, Βελονά Ιουλία του Αμανατίου με έδρα στην Καραολή & Δημητρίου 21, Θέρμη - Θεσσαλονίκη, ΤΚ 57001, (ΑΦΜ 128099475 - ΔΟΥ Ζ' ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ) , τηλ. 2313000847 και email: [email protected] .

Η χρήση αυτού του δικτυακού τόπου διέπεται από τους παρακάτω όρους χρήσης:

Το περιεχόμενο, η δομή και η εμφάνιση των ιστοσελίδων της Hall of Cosmetics δίνεται  για την δική σας πληροφόρηση και χρήση και μπορεί να τροποποιηθεί χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Η Hall of Cosmetics και οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο δεν μπορεί να εγγυηθεί για την ακρίβεια, την ορθότητα ή την πληρότητα των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτόν τον δικτυακό τόπο. Αναγνωρίζετε πως αυτές οι πληροφορίες μπορεί να περιέχουν λάθη ή ανακρίβειες για τα οποία η Hall of Cosmetics δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες.

Κάνοντας χρήση των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτό τον δικτυακό τόπο είναι αποκλειστικά δική σας ευθύνη, για το οποίο η Hall of Cosmetics δεν φέρουμε ευθύνη. Είναι δική σας ευθύνη να βεβαιωθείτε πως οποιαδήποτε προϊόντα, υπηρεσίες ή πληροφορίες που είναι διαθέσιμα στις ιστοσελίδες καλύπτουν τις απαιτήσεις σας.
  • Αυτός ο δικτυακός τόπος εμπεριέχει υλικό το οποίο ανήκει στην Hall of Cosmetics. Αυτό το υλικό εμπεριέχει, τον σχεδιασμό, την διάταξη, την εμφάνιση, τα γραφικά, και τα κείμενα των ιστοσελίδων. Απαγορεύεται αυστηρά η αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του παραπάνω υλικού για εμπορικούς σκοπούς.

  • Αυτός ο δικτυακός τόπος εμπεριέχει εξωτερικούς συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες. Αυτοί οι σύνδεσμοι παρέχονται για την διευκόλυνση σας και για να σας παρέχουν επιπλέον πληροφόρηση. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των ιστοσελίδων στις οποίες παρέχουμε τέτοιους συνδέσμους.

  • Απαγορεύεται η δημιουργία συνδέσμων προς τον δικτυακό τόπο www.hallofcosmetics.gr και www.hallofcosmetics.com χωρίς προηγούμενη έγκριση της Hall of Cosmetics.